HR tanácsadás

Szakmai mottóm:

Azt szeretem a munkámban, hogy minden feladat tekintetében sokszínű, komplex gondolkodásmódot igényel. A cselekvésben azonban az egyszerű, mindenki számára átlátható megoldásmódok dominálnak. Kiemelten fontos számomra a kölcsönös bizalmon alapuló partneri együttműködés, ami minden hosszútávú, sikeres szakmai kapcsolatomnak alapja.”

Részt vettem már több újonnan épülő szervezet HR-rendszereinek kialakításában, segítséget nyújtottam már meglévő szervezet rosszul működő rendszerek átalakításában is egyaránt. Figyelembe véve a szervetek üzleti területeinek igényeit is, a hr tanácsadás mindig az üzleti stratégia, szervezeti kultúra és szervezeti célok sajátosságaira alapozva nyújt támogatást az ügyfeleknek.

Akár induló vállalkozásról van szó, akár meglévő szervezetről a humán erőforrás, a belső hr rendszerek és hozzá kapcsolódó megoldások időnkénti újra gondolása nélkülözhetetlen feladat.

Több mint 20 évet dolgoztam vállalati oldalon, ahol széleskörű tapasztalatot szereztem a szakma számos területén. Hosszú évekig láttam el hr menedzseri feladatot multinacionális cégeknél. KKV szektorban is álltam foglalkoztatásban hr  generalista és senior kiválasztási tanácsadói munkakörben.  A stratégiai feladatok mellett nem állnak messze tőlem a napi operatív feladatok sem.

2017 óta vagyok szabadúszó hr tanácsadó és coach, emellett 2018 eleje óta a HR Partner Consulting Project Solution üzletágában is vállalok projekt jellegű feladatokat.

Amennyiben nincs még dedikált Hr szakembere, szívesen segítek az együttműködés elején a kezdeti lépésekben, a stratégia megalkotásában és az operatív feladatok meghatározásában egyaránt. Ha arra van igény, szívesen dolgozom együtt már meglévő hr csapattal és kollégával egyaránt.

Megoldásaim rugalmasak, teljes mértékben   az ügyfél igényeire szabottak.

Milyen területeken lehetek a segítségére?

  • toborzás –kiválasztás folyamatának vizsgálata, folyamat kialakítás
  • interjútechnikák
  • onboarding folyamat kialakítása
  • munkaköri profil meghatározás
  • belső kiválasztási rendszer fejlesztése
  • hr folyamatok fejlesztése
  • képzési, fejlesztési javaslatok
  • hr audit
  • gondoskodó elbocsájtás-outplacement szolgáltatás, felkészülés a munkaerő piacra

karrier tanácsadás, coaching

Megoldásaim rugalmasak, teljes mértékben   az ügyfél igényeire szabottak.

Ha cégként érdekli a szolgáltatásom, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen!