Rólam

Alapdiplomámat a PTE Bölcsészettudományi Karának Szociálpolitikai Tanszékén, mentálhigiénés szakirányon szereztem, majd a Debreceni Egyetem Vezetőképzésének keretében humán erőforrás menedzserként diplomáztam.

20 évet dolgoztam nemzetközi és hazai nagy-, valamint középvállalatoknál különböző humán erőforrás területeken és pozíciókban. A HR-en belül nagy tapasztalatot szereztem a toborzás-kiválasztás, munkajog, folyamat és szervezetfejlesztés területén. A vállalati oldalon való tevékenységemnek köszönhetően jól átlátom a cégek HR folyamatait, működését az üzleti és emberi igényeket egyaránt.

2017 óta széleskörű vállalati szakmai tudásom szabadúszó HR tanácsadóként kamatoztatom. 2018 elején csatlakoztam a HR Partner Consulting Kft. csapatához, ahol különböző vállalatokat támogatok hr tanácsadói és szakértői tevékenységemmel.

Mindemellett folyamatosan képeztem és képzem magam, önismereti csoportokban és önfejlesztő programokon, képzéseken vettem részt. Az évek során coach, karrier tanácsadó és coach, valamint integrál szemléletű családállítói minősítéseket szereztem, melyek nagyon fontos állomásai voltak saját érzelmi – szellemi fejlődésem tekintetében.
A fenti tanulmányok alatt szerzett tapasztalatok és a saját megerősödő intuícióm nagymértékben inspiráltak arra, hogy létrehozzam saját vállalkozásom a Rosta Eszter Consultingot. A szervezeteknek való hr tanácsadás mellett, elsősorban karrier tanácsadásban és coachingban, egyéni életvezetésben és családállításban segítem a hozzám fordulókat. Élettapasztalatommal és szakmai hátteremmel, hitelesen tudom támogatni az életükben és karrierjükben megakadt ügyfeleimet. Akár szervezetekkel, akár magánszemélyekkel dolgozom, kiemelten fontos számomra a kölcsönös bizalmon alapuló partneri együttműködés, ami minden hosszútávú, sikeres szakmai kapcsolatomnak alapja.