Karrier tanácsadás- coaching

Életünkben fontos igény, hogy hivatásunkban, karrierünkben kiteljesedjünk. Mivel a munka világa, a körülmények és a munkavállalókkal szembeni elvárások folyamatosan változnak, a karrierünkkel való foglalkozás állandó menedzselést igényel. A folyamatosan változó világunkban időről időre eltérő kihívásoknak kell megfelelnünk.  A munka nemcsak jövedelemforrást jelent, hanem egyre fontosabb az, hogy olyan munkát találjunk, ami lehetőséget biztosít személyiségünk, kibontakoztatására és fejlesztésére. Korunkból, élethelyzetünkből adódóan más- más feladat kerülhet fókuszba, de a mai munkaerőpiaci környezetben nagyon fontos a változásokhoz való alkalmazkodás, a tanulásra való nyitottság, tudatosság és megfelelő önismeret.

Hogyan segít a karrier -coaching?

  Karrier coaching egy olyan folyamat, amely lehetővé teszi, hogy felismerd és hasznosítsd erőforrásaidat a karrier utadat érintő döntéseiknél és karriered menedzselésében. A folyamat során kiválóan ki tudja egészíteni egymást a coaching szemlélet és a tanácsadói eszköztár.

A coaching során feltérképezett karriercélod, kompetenciák, értékeid alapján kiválóan használható tanácsadást kaphatsz tőlem, hogy milyen módon juthatsz el a számodra legmegfelelőbb munkalehetőséghez, hogyan készíts olyan önéletrajzot, hogy személyes interjúra is behívjanak, valamit, igény esetén állásinterjúra való felkészítésben is segítséget nyújtok!

Mikor lehetek a segítségedre?

  • Ha állást keresel.
  • Ha úgy érzed elbizonytalanodtál szakmai életutadat, karriered illetően.
  • Új irányokat keresel szakmai életedben, változtatni szeretnél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá.
  • Amikor döntési helyzet előtt állsz.
  • Ha nem tudod hogyan kezeld a munkáddal járó konfliktusokat, stresszt.
  • Ha olyan Hr szakemberre van szükséged, aki segít egy frappáns önéletrajz megírásában és felkészít az állásinterjúra.

Gondold át, hol  tartasz a karrieredben, és ha bármilyen tekintetben bizonytalan vagy ne habozz felkeresni!

Jelentkezz egyéni konzultációra hozzám!