Metamorf masszázs

A metamorf masszázs eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik. Kutatása során felfedezte, a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen.  Rájött, hogy bizonyos reflexzónák érintésével nemcsak beindíthatóak az öngyógyító folyamatok, hanem a tudat alatt elraktározódott blokkok is gyengéden oldhatóak.  

A metamorf masszázs egy speciális masszázsmódszer, lelki blokkoldó technika, mely a gerinc különböző reflexpontjaira fókuszál, a beragadt érzelmi energiák oldását segíti elő.

A masszázs során a gerinc reflexpontjait érintem a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen. Az érintés által keletkezett energiahullám képes változást indukálni, mint testi, mind lelki szinten. Hatására az egyén teljesen megnyugszik, mélyen ellazult tudatállapotba kerül. A test különböző pontjainak érintésével képesek vagyunk a mélyen elraktározott sérüléseket felszínre hozni és kiáramoltatni a testből, lélekből, az energiamezőnkből.  Az érintésekkel az idegrendszeren keresztül a tudatalattira is képesek vagyunk hatni, feloldva az energiarendszert gátló blokkokat.

A módszer kíméletes, de hatékonysága nagyfokú. Bármely életkorban alkalmazható, gyerekektől az idősebb korosztályig.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek.

 Fizikai szinten kedvezően hat:

A gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

Kezelés ruhában masszázságyon történik, háton fekvő helyzetben.

Egy kezelés kb. 50-60  perc.

Személytől, problémától függően általában 3-6 kezelés ajánlott, hetente egyszer.

 A kezelés kiválóan alkalmas azoknak az egyéneknek is, akik bár szeretnének lelki szinten is tenni magukért, oldódni, de nem szívesen beszélnek a problémáikról, nem szívesen nyílnak meg mások előtt.

Bejelentkezni emailben, vagy telefonon van lehetőség a megadott elérhetőségeken!